NaturesPlus Collagen Peptides, 294 g
Hydrolizowany proszek kolagenowy
167,00 zł
(568,03 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- 6 różnych rodzajów kolagenu
- Surowce pozyskiwane w sposób zrównoważony
- Z mieszanką enzymów
- Bezglutenowe
Nr art.: XVA-DS-45961, Zawartość: 294 g, EAN: 807205115856
Opis
Peptydy kolagenowe to hydrolizowany, wstępnie strawiony kolagen pochodzący z białka wołowego, drobiowego, rybnego i skorupek jaj. Proszek zawiera również mieszankę enzymów proteazy i serrapeptazy.
- Rodzaje kolagenu: Typ I-II-III-IV-V i X
- Bydło karmione trawą, dorsz z dzikich połowów, drób hodowany nie w klatkach i membrana ze skorupek jaj
Zalecenia dotyczące spożycia:
Rozpuść 1 miarkę (10,5 g) lub 2 (21 g) w wodzie lub soku. Proszek można dodawać do zimnych i gorących napojów lub według dowolnego przepisu.
Uwaga:
- Peptydy kolagenowe są wytwarzane z surowców pochodzenia zwierzęcego i nie są odpowiednie dla wegetarian.
Konsystencja/postać: | proszek |
---|---|
Marka: | NaturesPlus |
Właściwości: | Bezglutenowe |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na porcję (10,5 g) | na 2 porcję (21 g) |
---|---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 167 / 40 kj / kcal | 335 / 80 kj / kcal |
tłuszcz | 0 g | 0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g | 0 g |
węglowodany | 0 g | 0 g |
w tym cukier | 0 g | 0 g |
białko | 10 g | 20 g |
sól | 0 g | 0 g |
Zawartość
Zawartość | na porcję (10,5 g) | na 2 porcję (21 g) |
---|---|---|
hydrolizat kolagenu | 10 g | 20 g |
mieszanka enzymów | 15 mg | 30 mg |
Składniki
- hydrolizat kolagenu
- Rinderprotein
- białko kurze
- białko rybne
- białko ze skorupek jajek
- mieszanka enzymów
- proteaza
- Serrapeptase